SHPËRNDAJE

Kompania gjigande Migros Mobilje si lider në tregun kosovar dhe më gjerë, me pikat e saj të shitjeve në Prishtinë, Ferizaj, Gjilan dhe Viti sjell në tregun kosovar ekskluzivitetin e mobiljeve për shtëpitë tuaja.

Me një përvojë shumë vjeçare në tregun e mobiljeve, gjithmonë bëjmë më të bukurën për mobilimin e ambienteve tuaja shtëpiake.

Migros Mobilje kujdeset që ëndërrat tuaja ti bëni realitet.

Eja dhe naa vizitoni, binduni që bukuria e shtëpisë suaj ka vetëm një emër #MigrosMobilje

Mob:049 998999

https://www.facebook.com/migrosmobilje/