SHPËRNDAJE

Granit Shala i cili jeton dhe vepron në Gjermani i ka thurë në mënyrë brilante vendlindjes së tij Loxhes lavde jo vetëm për sakrificën që ky vend ka bërë në luftë por edhe tash kur po ndërtohet shteti i Kosovës.

Ai në një postim në Facebook ka thënë se Loxha krenare nuk ka vetëm deshmorë por ka edhe nxënës të suksesshëm. /GD

 

Postimi i Shalës