SHPËRNDAJE

Rreth 250 aplikantë të suksesshëm pranohen në kategoritë e ndryshme të përmendura më lartë.

Është hapur thirrja për të gjithë artistët që të jenë pjesë e Festivalit të Filmit në Berlin me anë të programit Berlinale Talents.

Aktorët, skenaristët, kritikët e filmit, producentët, distributorët edhe nga Kosova mund të aplikojnë për të qenë pjesë e Berlinale Talents – programit i cili zë vend gjatë ditëve të festivalit më të madh të filmit në Evropë.

Deri me datë 4 shtator, aplikimi është i hapur ndërsa konkurrenca është e fortë për shkak të aplikimeve në numër të madh dhe nga regjione të ndryshme nga mbarë bota, shkruan KultPlus.

Rreth 250 aplikantë të suksesshëm pranohen në kategoritë e ndryshme të përmendura më lartë.

Për më shumë detaje mund të informoheni në këtë link:

http://www.berlinale-talents.de/