5.1 C
Pristina
E martë, 7 Prill, 2020

EKONOMI

Inspeksioni ndërpret punimet në objektin që shkaktoi rrëshqitjen e dheut në...

Komuna e Prishinës ka njoftuar se ka ndërmarr masa të menjëhershme, që të ndërpres punimet në në ndërtimin e një objekti, ku si pasojë...

Mustafa, Qerimi dhe Gjonbalaj shpallen të pafajshëm për kontratën me Z-Mobile

Tre ish-drejtuesit e Postës dhe Telekomit të Kosovës (PTK), tash Telekomi i Kosovës, Agron Mustafa, Ejup Qerimi dhe Rexhë Gjonbalaj, janë liruar nga akuza...

Termokosi fillon furnizimi me ngrohje nga 15 tetori

Ngrohtorja e qytetit Termokos është e gatshme të nisë sezonin e ngrohjes më 15 tetor. Zëdhënësja e kompanisë, Afërdita Uka në një përgjigje për Telegrafin...