SHPËRNDAJE

Me nje kapacitet teper te gjerë ne fushen e ndertimit dhe furnizimit me material ndertimor te te gjitha llojeve, hap sezonen e punes kompania me e madhe ndertimore ne Presheve Altini Inxhinjering me pronar Shkelqim Nebiu dhe Flamur Nebiu.

Cilesi teper e larte dhe siguri ne ndertim te ulet dhe te larte ju garanton kompania ndertimore Altini Inxhinjering.

Gjithashtu ju sjellim cmime tejet te volitshme per banesa ne te gjitha ndertesat e qytetit, Golden Pallace, Oaza, dhe tek komplekset e tjera, duke sjell pran jush banesa dhe ndertim modern dhe cilesi europiane.

Sezona e shitjeve ka filluar, andaj mos ngurroni na kontaktoni qe tju garantojm banim te rahatshem dhe te sigurt ne vendlindjen tuaj.

Ju mirepret Altini Inxhinjering-Preshevë