SHPËRNDAJE

Duke e pare nevojen cdo dite e me teper ne tregun e kosoves per zgjerim te games se veprimtarise sone, ne si kompani serioze kemi pare te arsyeshme qe gamen tone ta zgjerojme edhe me nje profil tjeter Migros Home ku do ju sjellim perde dhe tepih moderne dhe cilesore, per t’ju garantu juve te dashur klient nje komoditet dhe ambient te mrekullueshem dhe cilesore ne shtepite e juaja.

Perkushtimi yne ndaj klientit nuk do te pushoje asnjehere, andaj eja dhe bindu ne hapjen solemne e cila do behet me 2 Prill ne objektin e ri ne magjistralen Prishtine-Ferizaj, aty do shihni fjalen e fundit te industrise se tekstilit, e sidomos ne perde dhe tepiha.

 

Ju mirepresim, Migros Home

Tel:+383 45 233 006 , Veton Zuka