SHPËRNDAJE

Ministria e Infrastrukturës njofton publikun se për shkak të aktiviteteve për instalime të sistemeve të automatizuara të trafikut dhe për sigurinë publike, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës nacionale N2 Kaçanik-Hani i Elezit, zona e rrëshqitjes.

Ministria thotë se kjo rrugë do të jetë e mbyllur nga data 3 deri më 6 shtator, konkretisht nga ora 08:00 deri në orën 17:00.
Në fund, Ministria e Infrastrukturës kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion.