SHPËRNDAJE

Coming Soon…

Kompania “Alpi Group”  me pronar Fejzulla Agushi nga fshati Shoshaj, Presheve vjen me inovacionin radiatorë guri që nuk keni parë ndonjëherë, me specifika të dallueshme sikur në dizajn ashtu edhe në ngrohje, për ti bërë ambientet tuaja vendin e preferuar dhe më komod për të qëndruar.

Përveç dizajnit të bukur dhe unik, radiatorët e gurit sigurojnë ngrohje të shëndetshme dhe ekonomike duke ju mundësuar kursimin e energjisë elektrike deri në 40%.

Radiatorët e prodhuar nga kompania “Alpi Group” janë të certifikuar me 4 certifikata të ISO Standardeve si: ISO 14001, ISO 27001, ISO 9001, ISO 45001 dhe posedojnë 5 vite garancion.

Alpi Group, për një shtëpi të ngrohtë…