SHPËRNDAJE

Tobler Skele si kompania me e madhe per prodhimin e skeleve ne ballkan per me teper se dy dekada ju sjell siguri ne lartesi.

Me qendren e saj ne Serbi, dhe pikat ne Kosove, Maqedoni dhe Mal te Zi, kompania per prodhimin e skelave Tobler Skele ke qene dhe mbetet kryefjala ne rajonin e ballkanit dhe me gjere ne kete veprimtari.

Objektet e ulëta dhe te larta kerkojne siguri dhe cilesi, e kete ua sjell vetem Tobler Skele duke e deshmuar veten duke qene kompania me e besuar dhe bashkeudhetare me trendet me te fundit te skelave.

Andaj mos hezito qe te behesh pjese e historise se suksesit duke bashkepunuar me kompanin gjigande Tobler Skele.

Valon Halili :+38344841783
+38349701717