SHPËRNDAJE

Kompania gjigante e karburanteve e cila vjen nga Lugina e Presheves keto dite sjell ekskluzivitetin dhe fjalen e fundit te teknologjise dhe renovimit ne Piken e Shitjes nr3 e cila gjindet ne Autostraden E75 mes qyteteve Bujanoc dhe Presheve.

Duke qene lider i furnizimit me karburante cilesore ne Jug te Serbise ajo mendon thellë per klientet e saj, duke i sjell nje restorant modern me kualitet te fjales se fundit dhe market e cila ju ofron kushte komforte per nje pushim tuajin dhe çaste te kendshme.

Eja dhe na vizito, bindu se fjala jone eshte puna dhe sherbimi qe ua bejm.