16 C
Pristina
E martë, 10 Dhjetor, 2019

ESTRADA

Syarta shkëlqen në xhirimet e Vitit të Ri në Zvicër; Ja...

Syarta, këngëtarja që është shpesh e pranishme me shkrime në webin tonë por jo vetëm, sapo ka mbaruar xhirimet e Vitit të Ri në...

Ana Mehmetaj: Sa mirë ndjehem kur shoh aq shumë bamirësi për...

Tërmeti që tronditi Shqipërinë dhe sidomos dy qytetet kryesore, Durrësin dhe Tiranën, përpos jetëve të humbura, nxorri në pah një cilësi mbarëshqiptare: solidaritetin. Shqiptarët nga...

Do të habiteni se çfarë thotë Miss Serbia për flamurin tonë...

Miss Serbia Irina Jovanka me prejardhje nga Beogradi e zgjedhur Miss Serbia e vitit 2019, pranoi dhuratë flamurin kombëtar për Festen e 28 Nëntorit...