SHPËRNDAJE

Këngëtarja shqiptare Adelina Ismaili pas lindjes së djalit ka shtuar aktivitetin e saj në rrjetet sociale, duke sjell për ndjekësit e saj foto dhe mesazhe të ndryshme.

Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi me një porosi për dashurinë, e cila me siguri se i dedikohet bashkëshortit të saj Valit.

“Dashurojeni dikë që nuk iu bën të mendoni se dashuria është e vështirë, ka shkruar këngëtarja.