SHPËRNDAJE

Është projekti i tij i parë, profesional.

Enur Pakashtica në bashkëpunim me Adrian Gaxhan kanë lansuar para një jave këngën e titulluar “Ajshe”, shkruan GazetaDirekt.

E për një javë, kënga ka mbi 500 mijë klikime në Youtube, që janë reale dhe po transmetohet e dëgjohet kudo.

Ky është veç fillimi për Enurin, pasi këngëtari së shpejti vjen me tjera projekte.