SHPËRNDAJE

Roxanne Pallett është aktorja e mirënjohur e cila ka mahnitur së fundmi me disa poza veshur komplet me bikini.

Ish-aktorja Emmerdale, 36 vjeç – ka folur edhe për momentet e vështira të jetës së saj duke treguar se për të mbërritur tek më e mira ka dashur së pari të kalojë çdo vështirësi që ka hasur dhe se sot është e lumtur për sukseset e saj.