SHPËRNDAJE

Alvin Karaqi, gjatë ditëve të ardhshme do të publikojë projektin e tij më të ri,
të quajtur “T.M.V” që do të thotë “Tash merre vesh”, i cili do të vijë me klip.

Ai vjen pas një pauze jo të shkurtë kohore me këtë projekt, për të pasuar mëpas me
album.

Karaqi, për gazetëndirekt tha se albumi është përfunduar dhe se do të jenë diku 13-16 këngë. Albumi është emëruar “Truni”. Projektet janë të realizuar nga 5 producent të ndryshëm të cilët janë me emër në tregun kosovar.

Këto ditë pritet të lansohet kënga me klip “T.M.V”, e gjatë muajit gusht do të publikohet Albumi.

Këngë të mëhershme të Alvinit: