SHPËRNDAJE

 

Sapo kanë sjellë në treg një këngë dhe një klip shumë veror, të bukur dhe ritmik, ana Tahiri dhe Bruna. Pas lançimit të klipit, “S’më doje” duket se këngëtarja Ana, ka zgjedhur të shijojë suksesin e klipit që për të qenë të sinqertë, kishtë një impakt shumë të madh tek publiku. Nuk e dimë nëse Ana po përgatit diçka të re, por një gjë është e sigurtë, ajo po e shijon në maksimum suksesin e “S’më doje” një produksion i kompozitorit Irkenc Hyka.