SHPËRNDAJE

Roli i ri i Angelina Jolie si producente në filmin e fundit duket se është pritur mirë nga publiku.

“First They Killed My Father” e sheh Angelinan në rolin e producentes dhe ky rol është pritur tejet mirë.

Komentet tejet pozitive e shohin Angelinan si kandidate potenciale edhe për Oscar, sipas shumë adhuruesve.

Filmi i ri i Angelina Jolie pritet të lansohet në kinematë botërore dhe në Netflix më 15 shtator.

Në vendin tonë këtë film do të mund ta shikoni si premierë në Cinepplex.