SHPËRNDAJE

Antigona Sejdiu ka sjellur këngën e saj më të re të titulluar “Nuk je njeri”. Kjo është një baladë ndër më të bukurat e saj. Ajo ka zgjedhur ditët e nxehta verore për të publikuar një këngë me mesazh të mrekullueshëm. Teksti dhe muzika është bërë nga Kreshnik Avdiu, kurse orkestrimin e këngës Ardian Kastrati

Klipi i këtij projekti ështe realizuar nga Urban Graphics. /GazetaDirekt/