SHPËRNDAJE

Ky fillim viti e gjen kengetarin e njohur Artiol Sulejmanasi ne pune e siper per te sjelle nje projekt te bukur per nenat shqiptare. Nje balade e punuar me shume kujdes dhe perkushtim, me tekst te Vladimir Shurdhajt, orkestrim te Mario Bregut dhe ne klarinet e fyell Mandi Xhambazit, kengetari ka menduar qe kete kenge t’ia kushtoje dashurise per nenen. “Nena eshte bekimi ne toke dhe duhet respektuar e dashur pa kushte e pa kufi”: thote kengetari i pyetur prej nesh, duke treguar keshtu edhe muzen nga eshte frymezuar per te realizuar kete kenge. Presim klipin e Artiolit qe do te publikohet shume shpejt dhe deri atehere i urojme suksese dhe urime per fabulen qe ka zgjedhur per kengen e tij te re.