SHPËRNDAJE

Një talent si Florenti rrallë mund të gjindet. Ndonëse jeton në Gjermani ai asnjëherë nuk ka harruar traditat shqiptare e kjo falë familjes së tij Sinani e cila është familje atdhetare e humaniste.

Florenti talentin e tij e ka shfaqur edhe në shumë komedi së bashku me humorist të njohur kosovarë ndërkohë që së shpejti pritet që të luajë krahas artistëve të mëdhenjë të Kosovës.

Ndërkohë që sot Florent Sinani ka ditëlindjen dhe mbush 12 vjet, e kjo për një djal të ri në këtë moshë është një sukses i jashtëzakonshëm.

Ndryshe, Florenti është djali i biznesmenit dhe humanistit të njohur Ilir Sinani të cilët jetojnë në Gjermani, derisa vepra e tij njihet tashmë nga mbarë shqiptaria.
Në vazhdim ju sjellim disa foto teksa Florenti është pjesëmarës në komedi dhe me humorist e artist të njohur.