SHPËRNDAJE

Ai është një artist i njohur e si të gjithë këngëtarët dhe e gjithë bota ka qenë në karantinë por pa harruar gëzimet në familjen e tij. Vajzat e Magrib Muçiqi si ëngjej kanë sot ditëlindjen dhe ka nisur festa për 3 vjetorin e binjakëve të familijes Emma dhe Enna. Një familje e bukur u ka dhënë shumë dritë dy vajzat të cilat rriten dita-ditës, para babit artist dhe mamit të dashur e ndërsa ne i urojmë të bëhen 100 vjeçe e të jetojnë gjithmonë të lumtur.