SHPËRNDAJE
Pas këngës ” Boma hallall moj nanë” e cila u prit mjaft mirë tashmë këngëtari Sadik Ukaj po përgadit një tjetër projekt. Ne mësojmë se artisti ka gati një cover e kënduar mjaft bukur nga ai e ku do të jetë shumë ritmike e taman për stinën e verës. Ai ka bashkëpunuar për këtë këngë në solo keybord i madhi muzikant Faruk Luki e me Sal Mamudoski si arrangement, dhe ku do të vijë shumë shpejt me një klip të bukur.