SHPËRNDAJE

“Të Dua Shumë dhe Shumë Urime për Ty Dashni Happy Birthday my LOVE”. Eshtë ky urimi që artisti nga Malësia Simon Gjonaj uron gjysmën e zemrës së tij, bashkëshorten e tij. Mësojnë se ka pasur plot supriza për ditëlindjen e saj dhe mjaft dhurata nga artisti. Çifti mjaft simpatik jetojnë në Amerikë, ndërsa Simoni vazhdon të jetë mjaft aktiv me prodhime muzikore. Edhe 100 vite edhe nga ana e jonë për nusen e artistit dhe jetofshi gjithmonë të lumtur.