SHPËRNDAJE

Një artiste që punon e qetë e larg skandaleve e që mbi të gjitha e duan të gjithë, i madh dhe i vogël. Kjo është këngëtarja e ëmbël e muzikës shqiptare Mera Zymeri ku mësojmë se kur ishte në Kosovë gjatë verës ka realizuar dhe një këngë të re ku do të vijë shumë shpejt me videoklip. Kënga do të quhet ” Shyhreti i dasmës” me tekst nga Petrit Sefaj, muzikë nga Egzon Bajraliu e orkestrim nga Artan Mezini. Të gjithë mezi e presim këtë këngë që pritet të publik