SHPËRNDAJE

“Haku i nanës” kështu quhet projekti më i ri muzikor ardhur nga artisti Avdyl Mziu. Kënga është mjaft e bukur e domethënëse dhe po pritet mjaft mirë e ku artisti ka bashkëpunuar me Vedat Lushtaku për muzikë dhe orkestrim e teksti punuar nga Ana Marku e ku në klipin e bukur realizuar nga MProduction luajnë aktorja Nexhmie Selca dhe aktori i vogël Dion Mziu. Një këngë që do tju flasë e prekë të gjithëve për të vlërësuar e ngritur në piedestal të shtrejtën nënë.