SHPËRNDAJE

Grupi i njohur Baboo darabuka dhe Dj Benity së shpejti do të vijnë me një projekt të ri.
Njëri nga anëtarët e këtij grupi për Gazeten Direkt ka shpalosur më të rejat.
“Momentalisht jemi duke punuar për një projekt të ri në bashkëpunim me klarinetistin nga Peja Sei.
Xhirimet i kemi bërë në Stamboll.Klipi është xhiruar nga Bug production dhe instrumentali është realizuar në studion e Artan Rexhepit” ka thënë Albani për Gazeten Direkt.