SHPËRNDAJE
Fitoren e shqiptarit Robin Krasniqi e kanë festuar të gjithë e tashmë krenohemi pasi ai është kampion bote. Por një super emocion ka qenë për mikun e tij të veçantë dhe personazhin e njohur Ceni Hollywood ku ka shkruar kështu duke postu disa foto me boksierin : “Bac u kry, Kampion Bote”. Ndërsa mësojmë se Ceni së bashku me shumë të ftuar kanë festuar e vëllau i tij Faton Blaqkori ka kënduar muzikë shqip deri në orën 06 të mëngjesit pas fitores së kampionit Krasniqi.