SHPËRNDAJE

Reperi i njohur Bim Bimma dhe kantautori i njohur Korab Shaqiri kanë bashkuar forcat për të sjellë një duet së bashku.

Kënga do të trajtojë një tematikë sociale, për gjendjen në të cilën po jetojmë.

Bim Bimma shquhet për tekste të tilla këngësh, duke u bërë zëri i atyre që heshtin për gjendjen e rëndë në të cilën po jeton populli.

Detaaje të tjera për për këngën do t’i mësojmë vetëm pas publikimit