SHPËRNDAJE

Bimi Mustafa vjen me projektin e ri për fundvit ‘Kosovare moj drenushë’

Një këngë ritmike dhe me mjaft shije është sjellë për festat e fundvitit nga këngëtari Bimi Mustafa, këngë kjo e cila është vizuelizuar në xhirimet festive për të sjellë tek publiku një performancë të jashtëzakonshme. E për të dëgjuar dhe parë këtë këngë e klip mjafton të klikoni në vazhdim: