SHPËRNDAJE

E mbani mend truprojën e famshëm shqiptar që është shpesh herë përkrah emrave më të njohur VIP nē Europë; Refik Sulejmani? E në fakt ai tashmë falë dietës dhe ushtrimeve është në top-formë pasi mësojmë se Refiku ka humbur 67 kg. Shqiptari i njohur ka edhe kompaninë e tij R.S. Security që siguron nëpër clubet evropiane dhe koncertet emrat e njohur ndërsa jeton në Gjermani, por me origjinë është nga Vitia e Kosovës.