SHPËRNDAJE
E shohim gjithmonë përkrah emrave më të njohur të sportit, sidomos me kampionët shqiptarë. Por personazhi i njohur Ceni Hollywood ka gjetur pak kohë nga stresi dhe lodhja e virusit ta lë Gjermaninë për pak ditë e të relaksohet në bregdetin e bukur të Spanjës, e konkrerisht në Orihuela. Por dihet se Ceni është ende beqar e se me kë po pushon ai atje e sigurisht jo me miqtë e tij të sportit por ndoshta me ndonjë femër seksi e sipas informatave tona të sigurta me bukuroshen nga Mali i Zi, Bjelopolje S.H.