SHPËRNDAJE

Duket se reperi KMC kohët e fundit po shfaq shumë nga jeta e tij profesionale por edhe personale.  Në pritje të publikimit të klipit më të ri në bashkëpunim me Antre, ai shfaqet në një nga lokalet e Tiranës, shumë i afërt me modelen Greis Elezi, që ishte njëkohësisht edhe interpretueses në klipin e më të fundit të publikuar te reperit KMC. Ata nuk ngurrojnë edhe të shkëmbejnë emoji zemrash në instagram dhe kjo të bën të dyshosh. Çfarë ka mes KMC-së  dhe modeles Greis Elezi? Presim…!