SHPËRNDAJE

I ka bërë disa foto të reja.

Ndonëse forma se si pozoi: e shtrirë pranë një pishine, është shumë klishe, prapë se prapë, ajo duket shumë seksi, shkruan GazetaDirekt.

Shikimi, forma e bluzës te gjoksi dhe çdo gjë tjetër, e bën Dafinën shumë unike në këtë imazh.

Po ashtu, përmes imazhit, Dafina tregoi se sa i janë rritur flokët.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@dafina.zeqiri) on