SHPËRNDAJE

Deri më tani, pozitën e këngës më të klikuar e mbante Justin Bieber, me rreth 4.3 miliardë klikime.

Hiti botëror, “Desapacito” e cila erdhi nga Luis Fonsi dhe Dady Yankee, tashmë është bërë edhe zyrtarisht kënga më e klikuar në të gjitha platformat online të muzikës, shkruan Guardian.

 “Despacito” ka grumbulluar 4.6 miliardë klikime në të gjitha platformat zyrtare.

Deri më tani, pozitën e këngës më të klikuar e mbante Justin Bieber, me rreth 4.3 miliardë klikime.

Lius Fonsi e quajti këtë një nder të madh, kurse themeluesi i kompanisë “Universal” e quajti si një arritje të jashtëzakonshme.
Gjithashtu, sipas disa vlerësimeve të fundit u tha se “Despacito” ka pasur ndikim edhe në rritjen e turizmit në Puerto Rico.