SHPËRNDAJE

Pas projektit të fundit ‘Simpatia’ që solli në bashkëpunim me reperin Lumi B, Dhurata Dora ka paralajmëruar edhe dy projekte të reja.

Siq mësojmë të dyja këngët do të jenë ritmike të realizuara enkas për sezonën e verës dhe të kompletuara me videoklipe.

Neve na mbetet të presim deri në publikimin e tyre të cilat padyshim do të shëndrrohen në hite.