SHPËRNDAJE

Kjo verë duket se do të jetë e mbushur me bashkëpunime.

Dueti më i ri vjen nga Meda dhe Nurteel me titull ‘N’extrem’.

Muzika dhe teksti i këngës janë bërë nga Nurteel në bashkëpunim me Ghulo.

Nuk dyshojmë që kjo këngë do të jetë hit i verës.