SHPËRNDAJE
Ai është një artist ku bëhet fjalë për ngjyrat e ambienteve kudo në Zvicër me super disanje e personazhi tjetër është shqiptari tjetër i njohur si komandant trajnues i forcave speciale. Po flasim për dy personazhet në foto Xhevdet Iljazi i Druck Office Schweiz dhe Uliks Gjonaj të cilët janë takuar së bashku ndërsa artisti e ka postuar këtë foto në facebook duke shruar konkretisht kështu : ” Me Uliks Gjonaj S.W.A.T. Trainer danke und grosse Respekt”. Janë miq si duket duke qenë dy shqiptarët e njohur në Zvicër apo instruktori do të marrë përsipër edhe Xhevdetin për ndonjë këshillë të veçantë ushtrimesh kjo nuk dihet por priter të shihet.