SHPËRNDAJE

Ajo njihet për fotot e saj.

Por, kësaj here Miley Cyrus e ka tepruar me imazhin që e ka hedhur në Instagram, shkruan GazetaDirekt.

Ajo nga afër e ka fotografuar ‘zogun’ dhe e ka publikuar nē Instagram.

Përpos të brendshmeve me zemra, vërehet edhe mjeti që e vuri sipër tij.

https://www.instagram.com/p/BzdgXC-pw3j/?igshid=19i89t2ivvmjh