SHPËRNDAJE
Artisti Visar Rama ka pak ditë që ka publikuar projektin më të ri muzikor “As vet se di”. Kjo është një cover e kënduar mjaft bukur nga Visari dhe që ka nisur të pritet mjaft mirë dhe të dëgjohet, e nëse ende se keni parë klikoni më poshtë për ta dëgjuar.
https://www.youtube.com/watch?v=gFys4GZRGoU&fbclid=IwAR3QB_nZ_9IH1UEGN3bsThCKGaLF1_o12uPiKivh5KPyIJsa0DiuxdG1mpA&app=desktop