SHPËRNDAJE

Ajo është personazhi më i dashur nga seriali “Më Fal”.

Nazirja, me ëmbëlsinë dhe talentin e saj në aktrim, ka bërë për vetë shumë adhurues anë e mbanë botës, përcjell GazetaDirekt.

Në serial, ajo paraqitet si një grua e thjeshtë, por me një zemërgjerësi shumë të madhe, prandaj jo  më kot e duan të gjithë.

Por, në jetën e përditshme ajo është një grua shumë bukur që kujdeset shumë për veten. Më shumë shikoni foton./GazetaDirket/