SHPËRNDAJE

Pas suksesit të këngës “Në Shpirt” në bashkëpunim me Flori Mumajesi-n, Elinel ka vendosur që të vij me një projekt të ri mirëpo këtë herë do të jetë këngë solo me titull “Serenata” dhe një pjesë të shkurtër të klipit mund ta shihni në YouTube.

Elinel është i njohur për tekstet e thella të këngëve që deri më sot ka bërë./GazetaDirekt.com