SHPËRNDAJE

Po mendon ta bëj edhe këtë gjë.

Moderatorja shqiptare Elita Rudi njihet për stilin e veçantë dhe flokët e gjata të cilat i shkojnë shumë, shkruan GazetaDirekt.

Por si duket asaj i ka hyrë në mendje që t’i shkurtoj ato.

Të paktën kështu është shprehur në një foto të fundit të postuar, aty ku edhe i ka pyetur ndjekësit për mendimin e tyre lidhur me këtë fakt.

Urojmë që ajo të mos e bëj këtë gabim!