SHPËRNDAJE

Filmi ka marrë vetëm 8% në Rotten Tomatoes
Filmi i sapo publikuar që flet për emocionet dhe lidhjen tonë me teknologjinë ka marrë vlerësimet më të këqija, transmeton arbresh.info.

Filmi ka marrë vetëm 8% në Rotten Tomatoes dhe shumë më pak në listat tjera.

Në film luajnë : T. J. Miller, James Corden, Steven Wright, Sofía Vergara etj.