SHPËRNDAJE
“Nana e Mërgimtarit” quhet kënga ardhur e kënduar mjaft bukur nga aktori i njohur dhe këngëtari Klement Tinaj. Muzika e këngës është punuar nga Kreshnik Smajlaj dhe Jaden Hwang, videoklipi punuar nga Mind Control Entertainment, ndërsa të drejtën e publikimit e ka Blue Sky Tv. Kënga është mjaft e bukur dhe prekëse e do tju bëjë të emocionoheni e ta dëgjoni disa herë. Artisti i shumë çmimeve si aktor në Amerikë por me origjinë nga Malësia ka dashur të vijë me këtë super projekt.
https://www.youtube.com/watch?v=_wcxL3RyCKQ&feature=share&fbclid=IwAR0jOOO1MXLuVHOpYfJc-4lqVdwGdJGsC2hADqMHz-P-CWyUdBo0337mc0w&app=desktop#menu