SHPËRNDAJE

Është organizuar në Zvicër një event i jashtëzakonshëm i bukurisë shqiptare me pjesemarrjen e Drita Martini e Martini Kompani si pjese e Jurise. Në këtë event të organizuar deri në detaj, mes të ftuarve të tjerë ishte edhe këngëtarja jonë Erika, e cila ka kënduar në këtë event dy nga këngët e  saj më të suksesshme, “Magnet” si dhe këngën e saj më të fundit “Bang Bang”. Erika nuk harron të falendërojë zotin Haqif Haziri dhe Victoria Group në Zvicër, një mbështetje e madhe për të! Erika, po korr goxha sukses me kën gën e saj të fundit, një këngë verore mjaft e bukur!