SHPËRNDAJE

Vjen coveri i parë nga kënga tashmë e bërë hit nga një bashkëpunim në mes Gjikos Dhe Skerdi-t.

Bëhet fjalë për një të ri me shumë talent i quajtur Arjan Lekaj, i cili këtë këngë e ka sjellë në një version më ndryshe.

Kënga është pëlqyer mjaftë shumë, pasi që ka marrë rreth 20 mijë shikime për vetëm një ditë.

Ky nuk është coveri i parë që ka bërë pasi që në rrjetin e tij instagram ka publikuar edhe këngë tjera./GazetaDirekt.com