SHPËRNDAJE

Kate Upton ka treguse se çfarë mashkulli i pëlqen.

Ajo konsiderohet si një ndër femrat më seksi në botë dhe këtë epitet e ka dëshmuar se i shkon në shumë raste.

Kate Upton, gjatë një intervsite ku flet për sukseset e saj e profesionalizmin  që tregon, ka folur edhe për mashkullin e ëndrrave.

“Mendoj se për nga aspekti i famës ishte një periudhë kur nuk mund të adapotohesha me këtë ide. Ashtu edhe familja ime”, tha ajo kur foli për famën në fillimet e para ndërsa kur u pyet se çfarë mashkulli i pëlqen, dha po ashtu një përgjigje.

“Mustaqet janë obliguese. Më pëlqen një djalë me vetëbesim. Gjithashtu nëse nuk e ndan ushqimin e tij me mua në takimin e parë le të harrojë takimin tjetër”, tha ajo.