SHPËRNDAJE

Siç edhe ishte paralajmëruar erdhi me plot stil e me një zë të fuqishëm. Gigi ka zgjedhur të quhet në muzikë një emër i ri por me një super talent që do të dridh dhe femrat e njohura. Kënga mban titulllin ” Ama dorën” dhe ka ardhur me një super videklip, e ku interpretimi i saj është mjaft i mirë. Gigi një emër që duhet ta fiksoni mirë pasi që në këngën e saj të parë ka nisur të pritet mirë e të komentohet shumë pozitivisht e ku ju mund ta shihni e ta dëgjoni këngën në linkun më poshtë e të bindeni.