SHPËRNDAJE

Ylli i “Harry Potter” Daniel Radcliffe kanalizoi magjistarin e tij të brendshëm për t’i ardhur në ndihmë një turist i cili u grabit nga dy burra. Që kur “Harry Potter” përfundoi 6 vjet më parë, Radcliffe ka qenë një djalosh i zënë duke marrë role që nuk kanë pasur ngjashmëri me mënyrat e tij të mëparshme magjepsëse.

Ai ka luajtur Igor në “Victor Frankenstein”, ka bërë punë zanore për “Robot Chicken” dhe “Simpsons” si dhe rolin e tij të nënvlerësuar në ushtrinë zvicerane. Radcliffe aktualisht po xhiron në Britani filmin e tij të ri “Rosencrantz and Guilderstein Are Dead”. Sipas “Daily Standard”, Radcliffe i erdhi në ndihmë një turist i cili sapo ishte plaçkitur nga dy burra me motor.

Viktima ishte duke ecur në një rrugë anësore të rrugës së King’s Chelsea në West London, kur të dy burrat e rrëzuan me fytyrë dhe i vodhën çantën e tij “Louis Vuitton”.

Radcliffe vrapoi te njeriu me një grup personash të tjerëve për të ndihmuar viktimën. Aktori i famshëm u tregua i gatshëm që edhe të jepte dëshminë e tij përpara policisë./GazetaDirekt.com