SHPËRNDAJE

Ata kanë ardhur me një tjetër duet.

Stresi dhe MRK sot kanë publikuar këngën e tyre më të re të titulluar “Hey Mama” shkruan GazetaDirekt.

Edhe ky projekt muzikor që në dëgjim të parë shihet se është HIT.

“Hey Mama” u finalizua edhe me klip.